Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nesrin Cavadzade: Beni hiç tanımamışsınız! - Magazin haberleri
        1

        Sevgilisi Gökhan Alkan ile yollarını ayırdığı iddia edilen Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşları Şevval Sam ve Eda Ece ile Ege koylarında sezonu açmıştı.

        2

        TATİL BİTTİ

        Tekne pozlarını takipçileriyle paylaşan Cavadzade'nin tatili bitti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve sık sık hayatından kesitler yayınlayan 38 yaşındaki oyuncu, önceki gün İstanbul'a döndüğünü duyurdu.

        3

        "SÜRPRİZLERİM GELEMEDİ AMA BEN GELDİM"

        Yayınladığı videoda beyaz bir kıyafet giydiği görülen Cavadzade, gönderisine, "Sürprizlerim gelemedi ama ben geldim" notunu düştü.

        4

        "KÖTÜ KARAKTER İMAJI VERMİŞSİN"

        Paylaşımıyla kısa sürede yoğun ilgi gören Nesrin Cavadzade'ye bir sosyal medya kullanıcısı, "Hava da kapalı olunca tam kötü karakter imajı vermişsin" yorumunu yaptı. Takipçisini yanıtsız bırakmayan Cavadzade de "Beni hiç tanımamışsınız!" dedi.

        5

        "BUNLARI SONRA KONUŞALIM"

        Öte yandan meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan fotoğraflarını kaldırmıştı.

        Alkan ile ayrıldığı konuşulan Cavadzade, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına, "Arkadaşlar teşekkür ederim, bunları konuşmayalım" yanıtını vermişti.

        6

        SÜRPRİZ AŞK

        Aynı dizide rol aldıktan sonra birliktelik yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, aşklarını geçtiğimiz yıl kasım ayında ilan etmişti.

        7

        AİLEYE GİRMİŞTİ

        Cavadzade'nin ailesiyle tanıştıktan sonra sevgilisinin annesi Feride Cavadzade'yi sosyal medyadan takibe alan Alkan, ilişkisinin evlilik yolunda gittiğinin mesajını vermişti.

        Nikah masasına oturmaya sıcak bakan çiftin, pandemi sonrası evleneceği öne sürülmüştü.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ