Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nesrin Cavadzade mavi tura çıktı - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Gökhan Alkan ile birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından silen ve 'ayrılık' iddialarını güçlendiren oyuncu Nesrin Cavadzade, Ege koylarında sezonu açtı.

        2

        Rol aldığı diziden ayrılmasının ardından tatile çıkan Cavadzade, teknede verdiği pozu 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. 38 yaşındaki Nesrin Cavadzade, bol bol denizin ve güneşin tadını çıkardı.

        3

        Annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden giderek kariyerini oyunculukta ilerleten Yasemin Allen, soluğu İzmir'de aldı.

        4

        Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü atlatan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yakın arkadaşları Sercan Badur, Deniz Sipahi ve Seda Türkmen ile birlikte Muğla'da tatil yapıyor.

        5

        Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, 2017 yılında nikah masasına oturduğu futbolcu eşi Caner Erkin ile birlikte sıcak havanın tadını çıkartıyor.

        6

        2021'in sürpriz aşıkları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, tekne tatiline çıktı.

        7

        Sezonu Kaş'ta açan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftine, oyuncu Aslı Bekiroğlu ve müzisyen sevgilisi Çağrı Telkıvıran da eşlik ediyor.

        8

        Nikah masasına oturması beklenen Ahmet Kural ile avukat Çağla Gizem Çelik çifti, aşklarını sosyal medyaya taşımayı sürdürüyor. Kural'ın rol aldığı dizinin çekimleri için Kıbrıs'ta bulunan aşıklar, güzel havanın tadını çıkartıyor.

        9

        Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, 17 günlük tam kapanmayı Alaçatı'da geçirdi. Özerk, evinin bahçesine çekilen fotoğrafları Instagram'da paylaştı.

        10

        SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Cam Tavanlar' ile ekranlara dönmeye hazırlanan Bensu Soral'ın pozuna 200 binden fazla beğeni aldı.

        11

        Ünlü Youtuber Duygu Özaslan ise basketbolcu sevgilisi Maxim Can Mutaf ile Bodrum'da.

        12

        Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, şu sıralar sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile birlikte Maldivler'de tatil yapıyor.

        13

        Şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile birlikte yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Ceceli, eşi ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı.

        14

        Buse İskenderoğlu, sezonu Miami'de açtı. İskenderoğlu, iddialı fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaştı.

        15

        Dizisi geçtiğimiz haftalarda final yapan Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman ile Maldivler'e gitti. Şahin, duş altındaki pozunu Instagram'da paylaştı.

        16

        2016 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren Berkay Şahin-Özlem Ada Şahin çifti, 17 günlük kapanmanın ardından soluğu Bodrum'daki evlerinde aldı.

        17

        Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, oğlu Ali ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.

        18

        Şarkıcı İrem Derici, 17 günlük kapanmanın ardından soğulu Antalya'da aldı. Ayna karşısında bikiniyle poz veren Derici, çekildiği bu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

        19

        2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ise Miami'ye gitti. Günlük hayatından sık sık kesitler yayınlayan Şahin, tekneden yeni fotoğrafını paylaştı.

        20

        Geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturma kararı aldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Ibiza'da tatil yapıyor.

        21

        Model Ece Sükan, bir süredir Bodrum'da bulunuyor.

        22

        Geçtiğimiz yaz koronavirüs salgını nedeniyle evinin çatısında güneşlenen sosyetik güzel Eda Taşpınar, seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte tatil sezonunu New York'ta açtı.

        23

        İş insanı Kaan Demirağ'dan ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, Bodrum'da tatil yapıyor.

        24

        Oyuncu ve sunucu Müge Boz da eşi ve kızı Vina ile Ege kıyılarında.

        25

        Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'yle Ege koylarında tatil yapıyor. Ünlü oyuncu, önceki gün Ünlü'ye poz verdi. Tatilinden kesitleri yayınlayan Ergüçlü'nün paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ