Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEVŞEHİR'de, FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmaları kapsamında bir haftada 14 kişi yakalanarak, yasal işlem yapıldı. Bu kişilerden 1'i tutuklanırken, 2'si Kayseri ve Diyarbakır emniyet müdürlüklerine teslim edildi.

        Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, son bir haftada yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmaları kapsamında yapılan çalışmalarda; Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları ve koordinesinde toplam 14 kişi yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı. Bu kişilerden 1'i tutuklanarak  E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Şüphelilerden 1'i Kayseri, 1'i de Diyarbakır emniyet müdürlüklerine teslim edildi. Yakalanan diğer 11 kişi ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler