Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı personeline yönelik sosyal uyum çalıştayı başladı.

        Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir Crowne Plaza Otelde düzenlenen sosyal uyum çalıştayına Göç İdaresi Müdür Vekili Akif Doksar, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken’in yanı sıra Müftülük ve Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri katıldı.

        Söz konusu çalıştayda Uluslararası Koruma ve geçici koruma altındaki bireylerin hak yükümlülük ve sosyal uyumları, hak ve yükümlülüklerin uygulanmasında takip edilecek süreçler ve ilgili kurumlar, sosyal uyum ve birlikte yaşam konularında ilgili kişilerce bilgilendirme sunumları yapılacak.

        Sorucevapların da yer alacağı çalıştay iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler