Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Nevşehir Devlet Hastanesinde yılın ilk 6 ayında muayene, tetkik, tedavi olan hasta istatistik oranları açıklandı.

        Nevşehir Devlet Hastanesinde 2019 yılının ilk 6 ayında 522 bin 457 vatandaşın sağlık hizmetlerinden faydalandığı açıklanırken en fazla sağlık hizmeti ise 138 bin 197 başvuru ile Acil servis oldu.

        Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Yılın ilk altı ayında 522 bin 457 muayene hizmeti verildi. Bunların 9 bin 442’sini randevulu hasta oluşturken 138 bin 197’si ise Acil serviste muayene oldu. 14 bin 537 hasta ise servislerde yatarak tedavi edildi. 20 bin 655 ameliyat gerçekleştirilirken yılın ilk altı ayında bin 14 doğum gerçekleşti” ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler