Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde 7 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek olan İç Anadolu Dış İlişkiler Bölge toplantısına katılmak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz geliyor.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan İç Anadolu İl Dış İlişkiler Bölge toplantısına katılmak üzere Nevşehir’e geliyor. 7 Aralık Cumartesi günü Uçhisar’da Kapadokya Lodge Otel’de başlayacak olan toplantıya katılacak olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz daha sonra ise Nevşehir Valiliğini, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ni, Nevşehir Belediyesi’ni ve son olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz akşam ise Ankara’ya hareket edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler