Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koronavirüs konusunda en duyarlı yerel yönetimlerin başında gelen Gülşehir Belediyesi piyasadaki maske bulma sıkıntısını da göz önüne alarak ücretsiz maske dağıtımı yapabilmek için meclise teklifte bulundu.

        Belediye Meclisi toplantısında konuşan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Korona virüs konusunda ülkemizde Sağlık Bakanlığı öncülüğünde alınan tedbirlerle birlikte bu konuda önemli adımların atılmaya devam edildiğine dikkat çekerken, virüse karşın önlemler çerçevesinde maske bezi alıp, diktirerek halka ücretsiz maske dağıtımı yapılabilmesi konusunda belediye meclisine teklifte bulundu. Meclis üyelerinin kabul ettiği teklifle birlikte önümüzdeki günlerde Gülşehir Belediyesi bu konuda da adım atacak.

        Gülşehir belediyesi belediye birimleri başta olmak üzere ilçede halkın yoğunlukla hizmet aldığı birimlerde dezenfekte çalışmaları yapmış, ilçe pazarının kurulmayarak ilçenin 7 ayrı yerleşim alanında sebze meyvesini alabilmesi için stantlar kurmuştu. Ayrıca bu dönemde halkın su kullanımını teşvik etmek adına su fiyatlarının ucuzlatılması kararı da almıştı. Belediye esnafların borçlarını da 3 ay ertelemişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler