Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir’de evde kalan öğretmen ve öğrenciler 1420 Nisan Şehitler Haftası olması dolayısıyla 'Şehitleri Unutmadık, unutturmayacağız' videosu çekti.

        Avanos Ahmet Ergün Ortaokul Müdürü Fatma Yıldız Yaman öncülüğünde öğretmen ve öğrenciler 1420 Nisan Şehitler haftası dolayısıyla bir video çekti. Okul Müdürü Fatma Yıldız Yaman’ın mesajı ile başlayan video klipte öğretmenler ve öğrenciler şehitlere olan minnet duygularını paylaştı. Öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan video klip kısa sürede sosyal medya da büyük beğeni kazanırken Okul Müdürü Fatma Yıldız Yaman açıklamasında, “Evde kaldığımız bu süreçte, okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte, bizlerin vatan topraklarında kalabilmesi uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi, genç nesillere unutturmadık, unutturmayacağız, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler