Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)NEVŞEHİR Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi'nde (JAKEM) yetiştirilen atlar, jandarma timleri ile birlikte Türkiye'nin önemli turizm merkezi Kapadokya bölgesinde turistlerin can ve mal güvenliğini korumak için görev yapıyor.

        2003 yılında Nevşehir'de kurulan JAKEM'de atlar, Kapadokya'da emniyet ve asayiş hizmetlerinde etkin şekilde kullanılmak üzere eğitimden geçiriliyor. Jandarma timleri, yetiştirilen atlar ile birlikte motorlu araçların giremediği, trafiğe kapalı tutulan turistik yerlerde devriye geziyor. Atlı jandarma timleri, bölgede yerli ve yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini koruyor. Ayrıca, atlı birlikler, bölgede bulunan turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Turistler atları severek, fotoğraf çektiriyor.DHA-Genel Türkiye-Nevşehir Ahmet KORKMAZER

        2020-09-25 13:06:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler