Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2022 Neymar: "Kariyerimin en zor anlarından biri" Neymar'ın sağlık durumu nasıl? - Dünya Kupası 2022 Haberleri
        1

        Sırbistan maçında ayak bileğinden sakatlanan Neymar, turnuvadaki geleceği şüpheye düştüğü için büyük üzüntü yaşıyor.

        2

        Neymar, perşembe günü Brezilya'nın Sırbistan'ı 2-0 yendiği maçın sonlarında sakatlandı.

        3

        PSG'nin süperstarı, Brezilya gruptan çıktığı takdirde sonraki eleme turlarında tekrar sahaya döndüğünde takımına yardım etmek için elinden gelenin en iyisini yapacağına söz verdi.

        4

        Neymar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

        "Formayı giyerken hissettiğim gurur ve sevgi anlatılamaz. Tanrı bana doğmak için bir ülke seçme fırsatı verseydi, bu BREZİLYA olurdu.

        5

        "Hayatımda hiçbir şey kolay olmadı, hep hayallerimin ve hedeflerimin peşinden koşmak zorunda kaldım. Asla kimsenin zarar görmesini istemeyip ihtiyacı olanlara yardım ettim.

        6

        Bugün kariyerimin en zor anlarından birini yaşadım… Ve bu yine bir Dünya Kupası'nda oldu. Sakatlığım var. Evet can sıkıcı, acıtacak ama eminim geri dönme şansım olacak. Çünkü ben ülkeme, arkadaşlarıma ve kendime yardım etmek için elimden geleni yapacağım."

        7

        Brezilya, Katar'daki turnuvaya güçlü bir başlangıç yaptı ve Richarlison'ın iki golüyle ilk maçında üç puanı aldı. Sambacılar, G Grubu'nda Kamerun, Sırbistan İsviçre'nin üzerinde lider durumda.

        8

        Sambacılar, pazartesi günü İsviçre ile gruptaki ikinci maçına çıkacak. Karşılaşmada Neymar, sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ