Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hizmetİş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti. Demircioğlu Hizmetİş Sendikası 40. Yılı kutlamaları kapsamında hediye taktim etti.

        . Sendika faaliyetlerinin sivil toplum çalışmalarında özel bir yeri olduğunu belirten Demircioğlu, “Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan Bey’in ve Genel Başkan Yardımcılarımızın selamıyla 40'ncı yıl hediyemizi Valimiz Yılmaz Şimşek Bey’e sunduk. Sendikamızın Niğde ilindeki faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Sorumluluğunu bilen bir sendika anlayışı içerisinde inşallah daha güzel şeylere imza atma gayretindeyiz. Diğer yandan üyelerimizle bir araya gelerek, sendikamız genel merkezinin kuruluşunun 40. yılı münasebetiyle hazırlattığı hediyelerimizi dağıtmaya devam ediyoruz" dedi.

        Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Demircioğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler