Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali KADI/NİĞDE, (DHA)NİĞDE merkezli 7 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan, meslekten ihraç 25 eski emniyet mensubundan 8'i daha adliyeye sevk edildi.

        Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, emniyetin mahrem yapılanmasında yer alan, meslekten ihraç 25 eski emniyet mensubu hakkında gözaltı kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 16 Kasım'da Niğde merkezli Konya, Kayseri, Adana, Hatay, Ankara ve Antalya'da düzenlediği operasyonda şüphelileri gözaltına aldı.

        2 KİŞİ TUTUKLANDI

        Emniyetteki işlemlerinin ardından birer gün arayla iki grup halinde adliyeye sevk edilen 16 şüpheliden 2´si tutuklandı, 9´u adli kontrol şartıyla olmak üzere diğerleri ise serbest bırakıldı. Şüphelilerden 8'inin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı. 8 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltındayken koronavirüs teşhisi nedeniyle karantinada tutulan 1 şüpheli ise ilerleyen günlerde adliyeye sevk edilecek.DHA-Güvenlik Türkiye-Niğde Ali KADI

        2020-11-20 11:45:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler