Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nilperi Şahinkaya ilk kez sevgilisi Emre Yusufi ile görüntülendi
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki akşam Bebek’te sevgilisiyle sarmaş dolaş görüntülendi.

        2

        FLAŞLARIN PATLAMASIYLA ŞOKE OLDU

        Heykeltraş olduğu öğrenilen sevgilisi Emre Yusufi’yle yürüyüş yaptığı sırada ilk kez görüntülenen Şahinkaya, flaşların patlamasıyla kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

        3

        "ÇOK MUTLUYUZ"

        Sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, yaklaşık üç aydır birlikte olduklarını belirterek, "Çok mutluyuz" dedi.

        4

        Kiraz Mevsimi, Yaşamayanlar, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Deli aşk gibi birçok projede yer alan oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu açmıştı.

        5

        Ünlü oyuncu sezonun yorgunluğunu Alaçatı'da atmıştı.

        6

        ÜNLÜ OYUNCUDAN MAKYAJSIZ POZLAR

        Tatil karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan Şahinkaya, bu kez makyajsız pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        7

        "GELDİM GÖNLÜMÜN EFENDİSİNE"

        "Geldim gönlümün efendisine" notuyla makyajsız fotoğrafını paylaşan Şahinkaya, takipçilerinden büyük ilgi görmüştü. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

        8

        Nilperi Şahinkaya'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım takipçilerini şaşırtmıştı. Karın kaslarıyla dikkat çeken oyuncu, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ