Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay çifti tatile çıktı! - Günün magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Marmaris'te deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay, ıssız bir koyda kiraladıkları evde objektiflere yansıdı.

        2

        Sevgililer bir süre çardaklarında sohbet ettikten sonra marketten erzak siparişi verdi.

        3

        Erzakları geldikten sonra deniz eşyalarını alıp, sahile doğru giden çift bir süre şezlongda uzandıktan sonra denize girdi.

        4

        "GELİYORUM AŞKIM!"

        Yeşilçay, sevgilisine "Gel buraya" diye seslendi. O sırada Necati Kocabay iki kolunu yana açarak, "Geliyorum aşkım" dedikten sonra kendisini Nurgül Yeşilçay'ın kollarında buldu.

        5

        Denizde eğlenceli anlar yaşayan sevgililer, birbirlerine sarılarak romantik anlar yaşadı.

        6

        "HAYATIMIN AŞKI"

        Yeşilçay, ilişkisi hakkında, "Hayatımın aşkını buldum çok mutluyum." açıklamasını yapmıştı. 2004 yılında evlendiği meslektaşı Cem Özer’den 6 yıl sonra boşanan Nurgül Yeşilçay, Kocabay ile yeniden nikah masasına oturması bekleniyor.

        7

        ŞARKILI TEKLİF

        Yeşilçay, sevgilisinden aldığı evlenme teklifini anlatmıştı. Yeşilçay, "Bir sabah evdeyiz, benim için yaptığı müzik listesini açtı. Dinliyoruz, gayet normal rutinlerimize devam ediyoruz, sabah kahvesi falan... Bir şarkı çıktı birden. Aaa! Onun sesi! Bana özel şarkı bestelemiş! Şarkı şöyle, sıkı durun! ‘Benimle evlenmen lazım. Ömür boyu ayaklarını ben ısıtırım. Soğanları ben doğrarım. Seni hiç ağlatmam, hep güldürürüm. Sımsıkı sarılırım. Benimle evlenmen lazım...’ Çok romantikti bir andı. Aşkım benim" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "DÜĞÜN İŞİNE GİRMEK İSTEMİYORUM"

        Yeşilçay evlilik sorularına, "Ben evlilik bağımlısı değilim. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Arkadaşlarımız büyük bir düğün istiyor. Ben de düğün işine girmek istemiyorum. Benim vaktim yok." yanıtını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ