Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 96. dönem ÖGG sonuçları sorgulama nasıl yapılır? Özel Güvenlik sınav sonucu
        1

        96. Dönem ÖGG sınav sonuçları için araştırmalar çoğaldı, EGM ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı sorusu gündeme geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Özel Güvenlik Görevlisi alımı için başvuranadyların katıldığı Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi Sınavı'na katılan adayların ÖGG sınav sonucu bekleyişi başladı. 27 Şubat Pazar günü gerçekleşen ÖGG sınavının sınav soruları ve cevap anahtarları 1 Mart'ta adayların erişimine açılmıştı. Gözler ÖGG sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi.

        2

        ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi Sınavı'na ait sınav talimatında ÖGG sınav sonuçlarının açıklanmasının beklendiği tarih 18 Mart 2022 olarak belirtildi.

        4

        ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI AÇIKLANDI

        Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi Sınavı'na ait sınav soruları ve cevap anahtarları 1 Mart 2022 tarihinde duyuruldu. Sınava katılan adaylar sorulara ve cevap anahtarlarına EGM resmi internet sitesinden erişebilir.

        5

        ÖGG SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

        Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 50 TL ücret yatıracaklar.

        Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacak.

        Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacak.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ