Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler ÖGG sonuç sorgulama sayfası! ÖGG sonuçları açıklandı mı? 100. dönem ÖGG sınav sonucu saat kaçta, nerede, ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu sorgulama ekranı tıkla öğren - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Yurt genelinde binlerce adayın katılım gösterdiği 100. dönem ÖGG sınavına dair beklenen resmi açıklama geldi ve sınavın soruları ile cevapları ve sınav sonuçlarının tarihi erişime açıldı. İşte, konuya dair tüm ayrıntılar...

        2

        ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Özel Güvenlik 100. Temel Eğitim ve 76. Yenileme Eğitimi Sınavı'na ait sınav talimatında ÖGG sınav soru, cevapları ve sonuçları 31 Ekim'de duyurulmuştu ve gözlerin çevrildiği sınav sonuçları bugün açıklanacak!

        ÖGG SINAV SORU CEVAPLARI SORGULAMA EKRANI

        4

        ÖGG SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

        EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet adresinden T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile öğrenilebilecek.

        5

        ÖGG SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

        Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 50 TL ücret yatıracaklar.

        Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacak.

        Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacak.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ