Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Ömer Toprak, Antalyaspor'da - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Geçen sezon Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından Werder Bremen formasını giyen Ömer için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

        Törende konuşan Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Emrah Çelik, Ömer Toprak transferini futbol sorumlusu Nuri Şahin'in isteği üzerine gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Çelik, sezon öncesi üçüncü transferleri olan Toprak'ın da kırmızı-beyazlı takıma faydalı olacağına inandıklarını kaydetti.

        Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Bayer Leverkusen, Freiburg ve Borussia Dortmund forması da giyen Ömer ise Antalyaspor'a transferinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

        Antalyaspor'a transferini kendisi için "yeni bir heyecan" olarak nitelendiren Ömer, "Doğru karar verdiğime inanıyorum. Ülkemde futbol oynamak istiyorum. Antalyaspor'u daha iyi yerlere getirmek için tecrübelerimi takımıma, takım arkadaşlarıma iletmek istiyorum." dedi.

        REKLAM

        Ömer, Nuri Şahin'in arkadaşı olduğunu, bu saatten sonra kendisini hocası olarak göreceğine dikkati çekerek, "Nuri hocayla bu dördüncü karşılaşmamız oldu. Bana birkaç teklif vardı. Antalyaspor'la kendimi daha iyi hissettim. Transferimin ülkeme olması beni mutlu etti. Ülkemde kendimi ispatlamak istiyorum. Tesis, stat olarak çok profesyonel bir kulüple karşılaştım. Bu tesis Avrupa'da çok bulunmaz." diye konuştu.

        Öte yandan, kırmızı-beyazlı kulüp, Ömer Toprak transferi için klip hazırladı.

        Ömer Toprak, kulübün sosyal medyasında yer alan klipte iddialı açıklamalarda bulundu.

        "Büyük hedeflere ulaşmak, son düdük çalana kadar takımını savunmak ve birlikte kazanmak için cesurların safında yer almak gerekir." diyen Ömer, ayrıca "Kararlarımı alırken cesur olmam gerektiğini bilerek büyüdüm. Elbette hatalarımız olacak. Elbette tökezleyeceğiz ama devam etmek için yine cesur olmaya ihtiyacımız var. Çünkü beni ayakta tutan cesurların takımında yer almak. Ben Ömer Toprak. Geldim, gördüm ve birlikte kazanacağız." ifadelerini kullandı.

        NALDO AYRILDI, FERNANDO GELİYOR

        Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Emrah Çelik, Brezilyalı defans oyuncusu Naldo'nun kulüpten ayrıldığını, orta saha oyuncusu Fernando Martins'in kamp sürecinde takıma dahil olacağını söyledi.

        Çelik, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını değerlendirdi.

        Sezon öncesi Ömer Toprak ile üçüncü transferlerini gerçekleştirdiklerini belirten Çelik, "Şu ana kadar yaptığımız üç transferimiz de yerli. Soner Aydoğdu, Ömer Toprak milli takımlarda görev yapmış. Kaleci Alperen Uysal da o seviyelere ulaşacaktır." dedi.

        "Çok şükür Fernando konusunda herhangi bir sıkıntımız yok." diyen Çelik, sözlerine şöyle devam etti:

        "Haji Wright konusunda da futbolcunun bir duruşu var. Bizden yana olan bir duruşu var. Bakalım zaman neyi gösterecek. Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa biz başkan, yönetim, hoca olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

        Çelik, "Sıkıntı yok derken, oyuncuyla anlaşıldı mı?" sorusunu, "Fernando zaten bizim oyuncumuz. Serbest kalma maddesi var ama bizim şu anda bir oyuncumuz. Kamp sürecinde takıma dahil olacak. Hedeflerimiz, planlarımız var. Bu doğrultuda da transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yapılan transferler, küçük transferler değil. Bir hedefimiz var. İnşallah bu sene o hedefe doğru takım, camia, şehir olarak yürüyeceğiz." diye yanıtladı.

        "Naldo ile kaleci Ruud Boffin defteri kapandı mı?" sorusu üzerine ise Çelik, "Naldo kulüpten ayrıldı. Boffin ile ilgili herhangi bir şey söylememiz doğru değil. Kendisi kararını verecek. Bizim kendisine teklif ettiğimiz bir rakam, anlaşma süresi var. Tabii ki kendisi kararı verecek." değerlendirmesinde bulundu.

        Asbaşkan Emrah Çelik, Fernando ve Haji Wright'in kırmızı-beyazlı kulüpte kalması halinde Antalyaspor için transferin büyük ölçüde tamamlanacağına işaret ederek, "Sadece sağ kanat alabiliriz, o da Türk olmak şartıyla." ifadesini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ