Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bülent İpek: Önce iş sonra çocuk
        26

        E.Ö.: Biz bu ülkede hem basın mensupları olarak hem de halk olarak para pul, estetikli-estetiksiz, makyajlı-makyajsız, kilolu-kilosuz işlerini aşamadık. Bin yıldır “Kim ne kadar kazandı?”, “Kim estetik yaptırdı?”, “Kim kaç kilo aldı, verdi?” diye konuşup duruyoruz. Bizler de yazıp çiziyoruz işte.

        İ.D.: Sadece oyuncular kazanmıyor ki, kanal da kazanıyor, yapım şirketi de... Onlar niye konuşulmuyor? Ben en çok, sınırların çok üzerinde para kazanıp işinden şikâyetçi olan ‘ama çok çalışıyoruz’ şımarıklığındaki oyunculara kızıyorum. Çalışıyorsun ve karşılığını alıyorsun. Şikâyet etmek ayıptır...

        27

        O.B.: Popüler olan ve reytingi etkileyen her zaman diğerlerinden fazla kazanır. İnsanlar bunu anlamıyor olabilir. Sanat- çılarımız da oturup bu durumu aydınlatmakla yükümlü değil.

        B.İ.: Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, magazin gazetecilerine karşı her zaman saygılı olmuştur. Gazetecilere konuşmak, oyunculuk işinin bir parçasıdır, o da bunu söylüyor. Ünlü olmak, kazandığı para birilerine çok gelmişse onu da izah etmek, kırmadan dökmeden işinin özelliklerini anlatmaktır. Ergenç genç şöhretlerin hayatını satır satır takip etmesi gereken, bilge bir adam olma yolunda ilerliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ