Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bülent İpek: Önce iş sonra çocuk
        7

        Bülent İpek: Onlar Türkiye’nin en sevilen ve en gözde çiftlerinden biri. Vakti gelince elbette çocuk sahibi olacaklardır. Önce iş sonra çocuk. Şu an ikisi de yeni dizileri için çekimlere başladılar. En az 2 sezon çocuk hayalleri ötelenecektir.

        8

        "SHOW TV'NİN TANITIM FİLMİ ÇOK FARKLI"

        SHOW TV’nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı. Bu yıl çok iddialı dizi ve programlar var. Mesela ‘Çukur’ dizisinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz, ‘Yüz Yüze’deyse Birkan Sokullu ve Sinem Kobal başrolleri paylaşıyor. Tanıtım filmini nasıl buldunuz? Bu yıl kanallar arası reyting yarışı nasıl şekillenir?

        9

        Reşat Balcıoğlu: SHOW TV her yıl olduğu gibi bu yıl da 7’den 70’e herkesin bir arada izleyebileceği, eğlenceli, heyecanlı, birbirinden güzel dizileriyle yeni yayın dönemine “Merhaba” dedi. Reklam pastasının küçüldüğü bu sektörde, milyonlarca dolarlık dizi ve programları izleyiciyle buluşturmak büyük fedakârlık isteyen bir iş. SHOW TV kurulduğu günden bu yana Türk halkının her zaman ilk tercihi olmuştur. Geçtiğimiz yılı 4 kulvarda birincilikle kapattı, bu yıl da liderliği kimseye kaptırmayacağa benziyor. Özellikle ‘Çukur’ ve ‘Yüz Yüze’ dizileri sezona damga vuracak.

        10

        Kadir Kaymakçı: SHOW TV İçerde’den sonra bu sezon da ‘Çukur’la yılın fenomen dizisine imza atacak gibi duruyor. Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz sezona damga vurur. ‘Yüz Yüze’ dizisinde de Birkan Sokullu ile Sinem Kobal çok yakışmış. ‘Klavye Delikanlıları’ ise hem dinamik rejisi hem de mizahıyla fark yaratacak bence.

        11

        Esin Övet: SHOW TV bu sezon yine birçok kanalı ve yapımı geride bırakacak gibi gözüküyor. Şimdiden merak ettiğim yapımlar var. Ben de en başta da ‘Yüz Yüze’ ve ‘Çukur’u çok merak ediyorum. Bu senenin bingo dizileri.

        12

        İpek Durkal: Tanıtım filmi bugüne kadar yapılanlardan çok farklı. Son derece Avrupai ve şık buldum. ‘Çukur’ ve ‘Yüz Yüze’yi ben de merakla bekliyorum. SHOW TV yarışı önde kapatır gibi duruyor.

        13

        Oben Budak: Ben özellikle ‘Çukur’u çok merak ediyorum. Geçen sene ‘İçerde’nin yarattığı etkiyi beklediğim bir dizi. Özellikle oyuncular yönünden çok zengin. Daha romantik işlerden hoşlananlar içinse Birkan Sokullu ve Sinem Kobal’ın uyumu oldukça cezbedici gelecektir.

        14

        Bülent İpek: Motion grafik tekniğinin kullanıldığı tanı- tım filmi çok başarılı. Geçen sezona dizileriyle damga vuran SHOW TV, ‘Klavye Delikanlıları’, ‘Kalp Atışı’, ‘Yeni Gelin’ ve diğer dizileriyle daha şimdiden çok konuşuluyor. Ben de özellikle ‘Çukur’ ve ‘Yüz Yüze’ dizilerini merakla bekliyorum. Her iki dizinin de başrol oyuncuları birbirlerine çok yakışıyor.

        15

        Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz Çukur dizisinin geçen hafta Paris’te kurulan setinde kamera karşısına geçtiler.

        16

        "SAHNE KAÇIYOR MUYDU?"

        18 günlük tedavi sürecinin 12 gününü yoğun bakımda geçiren ve 3 gün önce taburcu olan İrem Derici, meslektaşı Berkay’ın Harbiye konserinde sahneye çıktı. Derici artık uykusuna, yediğine ve içtiğine çok dikkat edeceğini belirtip ekledi: “Tedavi süresince 4 kilo aldım, 4 kilo daha alaca- ğım. Allah’ın bana verdiği bu sesi kaybedersem kendimi asla affetmem.” Derici’nin bu süreçte konsere çıkması ve kendisiyle ilgili verdiği sözler hakkında ne düşünüyorsunuz?

        17

        R.B.: İrem Derici’nin yoğun bakım servisinden direkt sahneye çıkması tam bir skandaldır. Ne oldu, başı göğe mi erdi? Kendisini dünya starı filan zannediyor herhalde İrem Hanım, hayranlarının hastane kapısında çadır kurduğunu filan söylediler kendisine galiba. Allah aşkına bizim şarkıcılar ne zaman star olmayı öğrenecek, ne zaman profesyonel olacak? Yok efendim hanımefendi iyiymiş de 4 kilo almış. Bunları zaten doktor da söyledi. Git evinde dinlen, ne işin var sahnede? 2 kare fotoğrafın gazetelerde çıkınca şöhretini mi pekiştirmiş oldun?

        18

        K.K.: 12 gün yoğun bakımda kalan birinin hop sahneye çıkması bana biraz saçma geldi doğrusu! Sahne kaçmıyor... Yine de geçmiş olsun, ne diyeyim.

        19

        E.Ö.: Ben o gün İrem’le kuliste karşılaştım ve kendisine de söyledim “Ne gerek vardı?” diye. Zaten doktoru da aslında izin vermemiş. Ama İrem “Ben duramam, ben buyum” diyor. Saygı duyacağız. Ama kendine zarar veriyor ve hiç bakmıyor. Benim gözlemlediğim o.

        20

        İ.D.: Sağlığına kavuşur kavuşmaz sahneye çıktı. Yaşadıklarından ders almış, hiçbir şeyin sağlığından daha önemli olmadığını anlamış.

        21

        O.B.: İrem herhalde iyi hissediyor ki sahneye çıkmış, durumu ondan daha iyi bilemeyiz. Ben ünlülerin hızlı iyileşme durumuna akıl erdiremiyorum, mutant gibiler. Biri yoğun bakımdan çıkar sahneye atlar, diğeri doğum yapar 3 hafta sonra podyuma çıkar, normal işler değil!

        22

        B.İ.: Bu işte bir tuhaflık var. 12 günü yoğun bakımda olmak üzere 18 gün hastanede tedavi gören biri, 3 gün sonra sahneye çıkmamalı bence. Doktorları ve ailesi buna nasıl izin veriyor, anlaşılmaz bir şey. Açıkhava kaçıyor mu? Berkay’la şovun acelesi mi vardı? Yaşadığı sağ- lık krizinden yeteri kadar ders çıkardığına inanmıyorum. Arkadaşları ve danışmanları da buna dikkat etmeli.

        23

        "KİMİN NE KADAR KAZANDIĞI KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

        HALİT Ergenç, kendisi gibi star oyuncuların kazandığı haftalık 250 bin TL’ye kadar varan ücretlerin tartışma yaratmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Deli gibi çalışıyoruz, alnımızın teriyle kazanıyoruz. Kimsenin bunun hesabını sormaya hakkı yok. Sanki biz bedavadan yaşıyoruz gibi oluyor. Böyle bir şey söz konusu değil. Olabilseydi herkes oyuncu olabilirdi. Bu mesleğin de bir gereği var. Şu an buradan herhangi bir insan gibi geçip gidecekken ömrümün belli günlerini sizlerle geçiriyorum. Herkesin mesleği dışarı- dan başkasına kolay gelir.” Bu açıklamaya katılıyor musunuz?

        24

        R.B.: Kesinlikle haklı. Herkes bir iş yapar ve o iş karşılığında elde ettiği gelirle kendine has bir hayat sürdürür. Ne kadar kazandığı kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca herkes sanatçı olamaz, olmamalı da. Sanatçılar parayla değil, sanatla, alkışla ödüllendirilir. Kazançlarına ve yaşam tarzlarına göre şekillendirilemezler.

        25

        K.K.: Oyuncular sektörlerinin rayici paralar kazanıyorlar, kim ne diyebilir! Halit Bey’in ‘ömrü- nün belli günlerini’ bizlerle geçirmesi meselesine gelince, haftada 250 bin liranın çok çok çok altında bir paraya ben de ‘ömrü- mün belli günlerini’ onlarla geçiriyorum... O paraya ben bana katlanabilirdim şahsen, ya kendisi?

        26

        E.Ö.: Biz bu ülkede hem basın mensupları olarak hem de halk olarak para pul, estetikli-estetiksiz, makyajlı-makyajsız, kilolu-kilosuz işlerini aşamadık. Bin yıldır “Kim ne kadar kazandı?”, “Kim estetik yaptırdı?”, “Kim kaç kilo aldı, verdi?” diye konuşup duruyoruz. Bizler de yazıp çiziyoruz işte.

        İ.D.: Sadece oyuncular kazanmıyor ki, kanal da kazanıyor, yapım şirketi de... Onlar niye konuşulmuyor? Ben en çok, sınırların çok üzerinde para kazanıp işinden şikâyetçi olan ‘ama çok çalışıyoruz’ şımarıklığındaki oyunculara kızıyorum. Çalışıyorsun ve karşılığını alıyorsun. Şikâyet etmek ayıptır...

        27

        O.B.: Popüler olan ve reytingi etkileyen her zaman diğerlerinden fazla kazanır. İnsanlar bunu anlamıyor olabilir. Sanat- çılarımız da oturup bu durumu aydınlatmakla yükümlü değil.

        B.İ.: Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, magazin gazetecilerine karşı her zaman saygılı olmuştur. Gazetecilere konuşmak, oyunculuk işinin bir parçasıdır, o da bunu söylüyor. Ünlü olmak, kazandığı para birilerine çok gelmişse onu da izah etmek, kırmadan dökmeden işinin özelliklerini anlatmaktır. Ergenç genç şöhretlerin hayatını satır satır takip etmesi gereken, bilge bir adam olma yolunda ilerliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ