Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Motor Sporları Diğer Öncü kardeşler Kupa'da zirveyi paylaştı - Motor Sporları Haberleri

        Türkiye Motosiklet Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, İspanya'nın Aragon pistinde gerçekleştirilen iki yarışı da kazanan Deniz Öncü sezonu ikincilikle kapattı.

        Deniz, hafta sonu yapılan yarışlarda iyi bir performans sergileyerek 2 birincilik elde etti ve 192 puanla ikizi Can Öncü'nün ardından ikinci oldu. Kupa şampiyonu Can Öncü ise ilk yarışı 10, ikinci yarışı ise 8. sırada tamamladı.

        Milli sporcu Deniz Öncü, ikinci yarışın kendisi için gerçekten zor olduğunu belirterek, "İlk yarışı kazandım ve farkı kapattım. İspanyol sürücüler beni engellemeye çalıştı. Bu normal çünkü onlar İspanyol, ben ise Türk'üm. Ancak yarışı ben kazandım. Bu hafta sonu iki defa kazandım. Kardeşim şampiyonayı kazanırken, ben ikinci sırada tamamladım. Artık tamamen rahatladık. Sezonu tamamladık ve istediğimiz sonuçları aldık. Bu çok iyi bir duygu. Gelecek hafta Dünya Gençler Şampiyonası yarışı var. Artık sıradaki yarışı düşünmemiz lazım ancak şu an için gerçekten çok iyi hislere sahibiz. Düşüncelerimi tam olarak ifade edemiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        REKLAM

        Kupada oluşan puan durumu şöyle:

        1. Can Öncü (Türkiye) 235 puan

        2. Deniz Öncü (Türkiye) 192 puan

        3. Xavier Argitas (İspanya) 166 puan

        4. Filip Salac (Çekya) 151 puan

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ