Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ordu Gölköy'de köpeklerin öldürülmesine soruşturma

        Ordu'nun Gölköy ilçesinde sokak köpeklerinin uyuşturucu iğne ile uyutulması tepki topladı. Valilik ve Kaymakamlık olayla ilgili soruşturma başlatırken, belediye yetkilileri kendilerinin olayla ilgilerinin bulunmadığını açıkladı.

        DHA'nın haberine göre, Gölköy'de sokak köpeklerinin uyuşturucu iğne ile uyutularak toplanıp, ardındanöldüğü iddia edildi. Köpeklerin fotoğraf ve videoları sosyal medyada paylaşılırken kısa sürede hızla yayıldı. Bazı hayvanseverler de konunun araştırılması için Ordu Valiliği başta olmak üzere çeşitli kuruluşlara ve e-mail ve BİMER üzerinden şikayette bulundu.

        SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

        Gölköy Belediye Başkan Yardımcısı Murat Emre Ömerustaoğlu, olayla ilgili Gölköy Belediyesi´nin suçlandığını belirterek, "Belediyemizin bu olayla ilgili hiçbir alakası yoktur. Olayda köpeklere yönelik çalışma Belediyemiz ekipleri tarafından yapılmamıştır. Sosyal medyada Belediyemizi suçlayıcı paylaşımlar oldu, hayvanseverlerle ilgili sivil toplum kuruluşlarını da bu konuda bilgilendirdik" dedi.

        REKLAM

        Köpeklerin zehirlenmesi iddiasıyla ilgili olarak Ordu Valiliği ve Gölköy Kaymakamlığı´da soruşturma başlattı. Soruşturmanın halen devam ettiği belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ