Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Terör örgütleri Karadeniz'de asla barınamayacaktır. Bilsinler ki bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Karadeniz terör örgütlerine mezar olmaya devam edecektir." dedi.

        Torun, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği kentte, Altınordu ilçesindeki Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

        Torun, ziyaret sonrası PKK'nın sözde Karadeniz sorumlusunun öldürülmesine ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, terör örgütünün mensuplarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Karadeniz'de barınamayacağını söyledi.

        Daha önce de Karadeniz'de PKK'lılara ağır darbe vurulduğunu anımsatan Torun, "Terör örgütleri Karadeniz'de asla barınamayacaktır. Bilsinler ki bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Karadeniz terör örgütlerine mezar olmaya devam edecektir. Zaten güvenlik güçlerimiz de gerekli mücadeleyi veriyorlar. Bundan hiç şüphemiz yok." şeklinde konuştu.

        Torun, PKK'lı teröristlerin başarılı bir şekilde etkisiz hale getirilmesinde üstün gayret gösteren güvenlik güçlerini de kutlayarak, bölge halkına bundan sonra da uyanık olmaları çağrısında bulundu.

        Karadenizlilerin şüphelendikleri kişileri güvenlik güçlerine bildirmesini isteyen Torun, "Önümüzde fındık hasat dönemi var. Bu süre içerisinde vatandaşlarımız daha fazla arazide olacaklar. Bu süre içerisinde bölge halkımızın daha dikkatli olmaları, son derece önem arz etmektedir." açıklamasında bulundu.

        - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

        Torun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne de değinerek, FETÖ'nün iki yıl önce demokrasiye kastetmek istediğini söyledi.

        "Hainler bu darbe girişiminde milletimizin topyekün direnmesiyle başarılı olamamıştır." diyen Torun, şöyle konuştu:

        "Milletçe uyanık olmamız gerekiyor. FETÖ üyeleri bundan önce haince devletin bütün organlarına sızmışsa bunun bundan sonra aynı durumun tekrarlanmaması için tüm önlemlerin ve tedbirlerin alınması gerekmektedir. Dün FETÖ idi, yarın başka bir unsur olabilir. O yüzden dikkatli olmalıyız."

        Torun, OHAL'in kalkması gerektiğini, bunun için seçim sürecinde söz verildiğini, bu sözün de yerine getirilmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler