Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, Fatsa Bolaman Mahallesi'nde açılan yeni Anadolu Lisesinin 102 kişi kontenjanıyla lise nakil döneminde öğrencilere başvuru için açılacağını söyledi.

        Cenan Kır yaptığı açıklamada, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler sonucunda Bolaman’da yeni bir Anadolu lisesi açılıyor. 102 kişilik kontenjanı ile yeni eğitimöğretim yılına hazır olan Bolaman Anadolu Lisesinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitime önem veriyoruz ve Anadolu liselerine yerleşemeyen öğrencilerin aileleri bizleri mağduriyetini bildiriyordu. Bizler de taşın altına elimizi koyduk ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle görüşmeler neticesinde 102 kişilik kontenjanı ile Anadolu lisemiz öğrenci alacak. Öğrencilere ve velilere bu müjdeyi vermek istiyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler