Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Fatsalı iki sporcu Sevda Berra Karip ve Gökdeniz Bekyürek, U13 Softbol Milli Takımı'nın 1518 Ağustos tarihleri arasında İtalya’nın Collecchio kentinde yapılacak olan "7. Avrupa Massimo Romeo Gençlik Kupa Şampiyonası"na katılacak kadrosuna seçildiler.

        Lisanslı ve milli takıma sporcu yetiştirdiklerini ifade eden Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, “Milli takıma seçilerek başarı gösteren sporcularımızı tebrik ediyorum. Gerçekten antrenörlerimizle birlikte sporcularımızı yetiştirmeye devam ediyoruz. Başarılı çalışmalara imza atıyoruz ve birçok sporcumuzu milli takımlara farklı alanlarda veriyoruz. Fatsa ilçemiz bu anlamda başarılı bir ilçe. Sporcularımıza ‘7. Avrupa Massimo Romeo Gençlik Kupası'nda başarılar diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler