Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, il dışında düzenlenen yarışmalarda Türkiye derecesi yapan özel öğrencileri ödül vererek başarılarından dolayı kutladı.

        Mersin'de gerçekleşen Türkiye şampiyonalarında başarı elde eden özel öğrencileri Kaymakam Yapıcı makamında kabul ederek başarılarından dolayı onlara çeşitli hediyeler verdi.

        Sporculardan Azra Yenigün ve Kubilay Dilemek Türkiye derecesi yaptıklarını Fatsa ilçesini temsil ettiklerini ifade ettiler.

        Sporcuların madalya almasından dolayı çok gururlandığını belirten Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise, “Emeklerinin karşılığını alan sporcularımızı tebrik ederim. Yılmadılar ve başardılar. İlçemizi, ilimizi en iyi şekilde temsil eden özel sporcularımızdan isteğim bu başarıyı devam ettirmeleridir. Aileleri ve öğretmenlerini de kutluyorum” dedi.

        Kaymakam Yapıcı, günün anısına sporcularına çeşitli hediyeler takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler