Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Emniyet Müdürlüğü, 20192020 eğitimöğretim döneminde Ordu Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere ve ailelerine yardımcı olmak bilgilendirme stantları kurdu.

        Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerin her zaman yanlarında olduğu mesajını vermek, terör örgütlerinin faaliyetleri ve zararlı oluşumlardan gençleri korumak amacıyla 23 Eylül27 Eylül tarihleri arasında Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi, Ordu Teknik Meslek Yüksekokulu, Ünye Meslek Yüksekokulu ve Fatsa Meslek Yüksekokulunda bilgilendirmeler yapmak için “El Ele Güvenli Geleceğe” adı altında bilgilendirme stantları kuruldu.

        Bilgilendirme stantlarında öğrencilere bloknot, tükenmez kalem, kitap ayracı, kupa bardak ve tanıtıcı broşür hediye ediliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler