Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Perşembe ilçesi Hacılar Mahallesi karantinaya alındı.

        Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Perşembe ilçesi Hacılar Mahallesi’nde çeşitli sebeplerle yapılan testler sonucunda korona virüs vakaları tespit edildi. Bunun üzerine muhtemel vaka ve bunların temaslıları sonucu ev karantinasında bulunan kişiler bulunduğu belirlendi.

        Bu bilgiler üzerine korona virüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla Perşembe ilçesi Hacılar Mahallesi 7 Nisan tarihinden itibaren ikinci değerlendirmeye kadar karantinaya alındı. Karar ile birlikte söz konusu mahallenin giriş çıkışları kapatıldı.

        Yapılan açıklamada, kararlara uyulup uyulmadığının denetleneceği, alınan kararlara uymayanlara idari ve adli işlem başlatılacağı vurgulandı.

        Bu sonuçla birlikte Ordu’da karantinaya alınan mahalle sayısı 3’e yükseldi. Daha önce Kabataş ilçesi Elbeyli Mahallesi ve Perşembe ilçesi Ramazan mahallesi karantinaya alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler