Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet BAYRAK/MESUDİYE,(Ordu), (DHA) ORDU´nun Mesudiye ilçesinde Rıza Yaman (75), bahar aylarının gelişiyle küçük ve büyükbaş hayvanları ile birlikte yaylaya çıktı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü kişilerin sokağa çıkma yasağını bildiğini söyleyen Yaman, "Hayvanlarımıza bakmak zorundayız" dedi.

        Mesudiye ilçesine bağlı Yeveli Mahallesi´nde yaşayan ve 40 yıldır hayvancılıkla uğraşan Rıza Yaman, karların erimesi ve havanın ısınmasıyla birlikte hayvanlarını ahırdan çıkardı. Koronavirüs salgınına karşı maske takıp tedbir alan Yaman, 100 koyun ve 25 ineği ile yaylaya çıktı. Hayvancılıkla geçiminin sağladığını belirten Yaman, yaylaya çıkmak zorunda kaldığını belirterek "Elimden geldiğince tedbirimi aldım. 65 yaş ve üstü için sokağa çıkma yasağı var. Ancak mecbur hayvanlarımıza bakmak zorundayız. Hayvanlarımıza bakıp hemen eve gidiyoruz. İnşallah bu süreci de atlayacağız" dedi. DHA-Genel Türkiye-Ordu / Mesudiye Ahmet BAYRAK

        2020-04-09 11:20:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler