Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’da Kurban Bayramı ziyaret programı kapsamında düzenlenen törende protokol koltuklarına şehit anne, baba ve eşleri oturdu.

        Ordu Şehitliğinde düzenlenen program Kur’anı Kerim Tilaveti ile başladı. Vali Sonel ve Başkan Güler, burada kendileri için hazırlanan tören platformunun ön sırasına oturmayarak şehit anne, baba ve eşlerini oturttular. Vali Tuncay Sonel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kendileri arka sıraya geçerek töreni şehit yakınları arasında izlediler.

        Kur’anı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Mürsel Öztürk tarafından şehitlerin ruhlarına ithafen dualar okundu.

        Program daha sonra Ordu Şehitliğinde bulunan şehitlerin kabirlerine Vali Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve protokol mensupları tarafından karanfil bırakılması ve kabirleri başında dua edilmesiyle devam etti.

        Vali Sonel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, programa katılan şehit annebaba, eş ve çocuklarının bayramlarını kutladı. Şehit aileleri ve yakınlarının hal ve hatırlarını da soran Başkan Güler, şehit ailelerinin çocuklarına da çeşitli hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler