Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÖREN DÜZENLENDİ

        Ağrı'da devam eden 'Yıldırım-3 Operasyonu'nda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Çetin Ak (25) için memleketi Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Bekar olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ak'ın cenazesi ilk olarak Güncek Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada Kuran-ı Kerim okunup dua edildikten sonra yakınlarından helallik alındı. Ardından cenazesi ilçe merkezindeki Merkez Camiye getirildi. Buradaki törene şehit babası Ahmet, şehit annesi Mesure, şehit kardeşleri Burcu, Yılmaz ve Tekin Ak ile şehit ablası Katibe Şemşek, Vali Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Celal Tezcan, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gazi Demir, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

        ŞEHİT OĞLUNUN TABUTUNU TAŞIDI

        Törende İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit babası Ahmet Ak ile telefonla görüşerek taziyelerini iletti. İkindi namazının ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ak için cenaze namazı kılındı. Namaz sonrasında şehit babası Ahmet Ak, askerlerle birlikte oğlunun tabutuna omuz verip, cenaze aracına kadar taşıdı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Çetin Ak'ın cenazesi daha sonra Gürcek Mahalesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.  DHA-Genel Türkiye-Ordu / Çaybaşı Yaprak KOÇER-Hüseyin KALAY

        2020-08-28 17:58:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler