Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun en gözde yaylalarından birisi olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda 'Bisiklet Yolu Projesi' hayata geçiyor.

        Ordu Büyükşehir ve Kabadüz Belediyelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği projenin 1. etap çalışmalarında sona yaklaşıldı. Her mevsim binler kişinin ziyaret ettiği Çambaşı Yaylası'nda yapılan Bisiklet Yolu Projesi ile yerli ve yabancı ziyaretçilerin sosyal aktivitesi bakımından oldukça önemli olacağı öngörülüyor.

        Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı Yaylası Bisiklet Yolu Projesi'nin 1. etap çalışmalarının sona yaklaştığını ifade etti. Bisiklet Yolu Projesi'nin yaylaya ayrı bir hava katacağının altını çizen Başkan Kaya, “Öncelikle bu projenin gerçekleşmesinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve Ordu AK Parti Milletvekilimiz Metin Gündoğdu’ya teşekkür ediyorum. Herkesin bildiği üzere yaylamıza her gün çok sayıda kişi ziyaret ediyor. Özellikle Kayak Merkezinin hizmete girmesiyle bu ziyaret sayısı kat ve kat arttı. Bu proje sayesinde yaylamıza gelenler yaylanın güzelliğini hissederek bisikletini sürecek, yürüyüşünü yapabilecek. Şimdiden projemiz İlimize ilçemize hayırlı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler