Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet BAYRAK/ORDU, (DHA)ORDU'nun Altınordu ilçesinde, husumetli oldukları iddia edilen 2 kişi arasında iş yerinde çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada, 3 kişi yaraladı.

        Olay, dün saat 20.30 sıralarında Şirinevler Mahallesi´ndeki iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan A.G. (32) ve S.G. (30), bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda iş yeri sahibi A.G., tabancasıyla ateş etti. Bacağına mermi isabet eden S.G. yaralandı. Kavga sırasında S.G.´nin yanında bulunan Y.Ç. (24 ) ile iş yerinde bulunan Ö.Ö. (23) ise bıçakla yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılar, tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Ordu Ahmet BAYRAK

        2020-12-22 10:09:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler