Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından, kentte hizmet veren basın kuruluşlarına ait alanlar, ekipler tarafından dezenfekte ediliyor.

        Türkiye’de ve Ordu’da etkisini arttıran korona virüsle (Kovid19) mücadele çalışmaları aralıksız devam ederken, Altınordu Belediyesi sokak, cadde ve kentin tüm alanlarında dezenfektan çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sokak yıkamaları, insanların uyarılması ve sosyal çalışmalarının yanında, ibadethanelerde de temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, kentte bulunan basın mensuplarına ait ofis ve alanların da dezenfektesini gerçekleştiriyor. Özel ekipler tarafından basın kuruluşlarında sağlığa zararlı olmayan özel solüsyonlar ile dezenfekte çalışmalarını sürdüren Altınordu belediye ekipleri, mesaisinin büyük çoğunluğunu dışarıda geçiren basın mensuplarının daha güvenilir bir ortamda çalışmaların sağlıyor.

        Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kentte bulunan basın kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarını özel kıyafetli ekiplerce yaptıklarını ifade ederek, “Korona virüsle mücadele kapsamında, çoğunlukla kesintisiz görev yapan basın mensuplarını unutmuyoruz. Bu kapsamda bürolara ve basın mensuplarının çalıştığı alanları dezenfekte çalışmalarımız sürüyor. Geçtiğimiz günlerde de tüm basın mensuplarına istisnasız olarak içerisinde eldiven, yüksek koruyuculu maske, dezenfekten, sabun kolonya, ıslak mendil bulunan hijyen paketinin dağıtımını gerçekleştirmiştik. Korona virüs ile mücadelemiz sürekli olarak devam edecektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler