Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, yoğun nüfusa hitap eden Perşembe’nin Tepecik ve Beyli Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolu asfaltla buluşturuldu.

        Mahalle ve grup yollarını asfalt ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında ve kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüterek, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt yol konforuna kavuşturuyor. Kentin ulaşım ağında bulunan birçok yolda sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı emülsiyon asfalt sezonuna ise Perşembe ilçesinde başladı. Perşembe ilçesine bağlı yoğun nüfusa hitap eden Tepecik ve Beyli Mahallelerini birbirine bağlayan 3 kilometrelik bağlantı yolu asfaltla buluşturuldu.

        Gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, bağlantı yolunun asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler