Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ilçesinde yabancı plakalı tırın park halindeki 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

        Kaza, SamsunOrdu karayolu fakülte kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Jambul Sıtlhınava yönetimindeki PP126VV Gürcistan plakalı tır, park halinde bulunan 06 HD 613, 53 AHH 934 ve 52 ABL 718 plakalı otomobillere arkadan çarptı. Feci kaza sonucu Onur Kesici ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar olayı sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kesici, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

        Arkadaşının bozulan aracına müdahale etmek istedi, canından oldu

        Kazada vefat eden Onur Kesici'nin, arkadaşının arabasının bozulduğu için durduğu ve ona yardım etmek için orada tesadüfen bulunduğu öğrenildi.

        Hemşire olan annesi acı haberi hastanede nöbette öğrendi

        Kazada hayatını kaybeden Onur Kesici’nin annesi Ayten Yaşar'ın Fatsa Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yaptığı ve kaza saatlerinde hastanede nöbette olduğu, kaza haberini de nöbette iken aldığı bilgisine ulaşıldı.

        Öte yandan tır sürücüsü Jambul Sıtlhınava Fatsa İlçe Emniyet Müdürlü ekiplerince gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler