Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünye Belediyesi’nin, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden devraldığı kadınlar plajı hizmete açılıyor.

        Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Belediyesi’ne devredilen Gölevi Mahallesi sınırları çerisindeki kadınlar plajı, 1 Temmuz Perşembe günü saat 11.00’da açılacak. Plaj sabah 10.30 ile akşam 18.00 saatleri arasında hizmet verecek. Plajda şezlong, şemsiye, duş, tuvalet, soyunma kabinleri ve kantin gibi hizmetler verilirken, kadın güvenlikçi ve kadın cankurtaran görev alacak. Kadınlar plajı, Ünye Belediyesi tarafından yapılan yeni düzenlemelerle kentin yeni sosyal yaşam merkezi haline getirilirken, plajın sahil yolu kenarında olması ve dolmuş güzergahının da geçmesi dolayısıyla ulaşım sıkıntısı da yaşanmıyor.

        Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, sosyal belediyeciliği önemsediklerini ifade ederek, kadınlar plajının pandemi kuralları çerçevesinde hizmet vereceğini, yapılan düzenleme ve yeniliklerle kadınlar için şehrin stresinden uzaklaşabilecekleri ve dinlenebilecekleri çok özel bir mekan olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler