Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan Mihrican ve Dursun Ali Karadeniz çiftinin kızları Elif Lina’nın 2. yaş günü isteği Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından yerine getirildi.

        Kısa bir süre önce Mihrican ve Dursun Ali Karadeniz çiftinin evlerinin bahçesinde beslediği tavuklar köpekler tarafından telef edildi. Hayvan sevgisi ile büyüyen çiftin 2 yaşındaki kızları Elif Lina ise bu durum karşısında büyük üzüntü yaşadı. Minik kızın üzüntüsünü gören ailesi ise Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den çektikleri bir video ile Elif Lina için tavuk isteğinde bulundu.

        Bu istek karşısında kayıtsız kalmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, verdiği talimatla yeni tavuklar Elif Lina için temin edildi. Bizzat tavukları kendisi vermek isteyen Başkan Güler, Elif Lina’nın 2. yaş gününde ona sürpriz yaparak tavukları doğum günü pastası eşliğinde minik kıza götürdü.

        Sürpriz karşısında şaşıran minik Elif Lina, yeniden kümeslerini şenlendiren tavukların mutluluğunu yaşadı.

        Mihrican ve Dursun Ali çifti, kızları için isteklerini yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler