Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ünye Belediyesi’ne devredilen kadın plajı, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

        Önceki yıllarda Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan kadınlar plajı geçtiğimiz günlerde yapılan protokole Ünye Belediyesi’ne devredildi. Devrin ardından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları sonrası plaj yeni yüzüyle hizmete açıldı. Sabah 10.30 ile akşam 18.00 saatleri arasında hizmet verecek olan plajda şezlong, şemsiye, duş, tuvalet, soyunma kabinleri ve kantin gibi hizmetler verilirken, kadın güvenlikçi ve kadın cankurtaran görev alacak. Kadınlar plajı, Devlet Sahil Yolu kenarında olması ve dolmuş güzergahının da geçmesi nedeniyle ulaşım açısından insanların kolay ulaşabileceği bir noktada yer alıyor.

        Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, tesisin Ünye Belediyesi’ne devrinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Başkan Güler’e teşekkür ederek, kendilerinin de tesiste bir dizi düzenlemeler yaparak hizmete aldıklarını kaydetti. Önümüzdeki yaz sezonunda kadınlar plajına çok daha fazla sosyal donatı alanları ekleneceğini ve kadınların tesiste geç saatlere kadar dilediklerince gönül rahatlığı ile vakit geçirebileceklerini kaydeden Başkan Tavlı, Ünye’yi her anlamda güzelleştirmek için gece gündüz çaba sarf ettiklerini belirterek, plajın hayırlı olmasını diledi.

        Konuşmanın ardından gerçekleştirilen açılışa, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ve ilgililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler