Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Perşembe ilçesinde bulunan iskele, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılarak modern hale getirildi.

        Korkulukları olmadığı için uğrayanların güvenliğini tehdit eden Perşembe iskelesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile güvenli hale getirildi. Aydınlatma direkleri ve led ışıklarla da iskeleyi renklendirilen Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinin kent estetiğine yeni bir dokunuş yaptı. Özellikle yaz aylarında deniz seyri yapmak ve balık tutmak isteyenlerin tercih ettiği iskele büyük tehdit saçıyordu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla güvenli ve modern hale getirilen iskelede vatandaşlar artık doyumsuz deniz keyfinin tadını çıkarabilecekler.

        Çalışmalar kapsamında iskele üzerinde 252 metrelik paslanmaz çelik korkuluk, elektrik hattı, alüminyum aydınlatma direkleri ve şerit led aydınlatması yapılarak şehrin güzelliğine güzellik katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler