Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, şehrin üretim üssü ve istihdam kapısı Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) ulaşım çilesine Bolaman Irmağı üzerine yapılacak ikinci köprü ile son vereceklerini söyledi.

        Bolaman Irmağı üzerinde Organize Sanayi Bölgesi’ne transit geçişi ve karayolu yolu bağlantısını sağlayacak çift şeritli araç ve yaya köprüsü için sondaj çalışmaları başladı. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl sonuna kadar yapımına başlanacak araç ve yaya köprüsü için yapılan sondaj çalışmalarını yerinde inceledi.

        Köprü yapımı bu yıl sonu itibariyle başlayacak

        Organize Sanayi Bölgesi’nin ulaşım çilesine son vereceklerini söyleyen Başkan İbrahim Etem Kibar, "Her geçen gün yeni üretim tesislerinin faaliyete geçmesiyle büyüyen ve gelişen Organize Sanayi Bölgesi’nin lojistik taşıma faaliyetlerinin kapasitesinin artmasıyla Bolaman Kavşağı'ndan sanayi bölgesine geçişte alternatif ulaşım aksı oluşturarak hem ana yol bağlantısı hem de transit geçişi sağlayacak çift şeritli araç ve yaya köprüsü bölgenin trafik sıkışıklığını oldukça rahatlatacaktır. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızdan talep ettiğimiz Karayolları Genel Müdürlüğümüz tarafından Bolaman Irmağı üzerine yapılacak ve Organize Sanayi Bölgemizi ana yol ile bağlantısını sağlayacak çift şeritli araç ve yaya köprüsünde başlayan sondaj çalışmalarını İlçe Başkanımız İsa Yüksel ile yerinde inceledik. Bu yıl sonuna kadar yapımına başlanacak araç ve yaya köprüsü, Organize Sanayi Bölgemizdeki transferleri oldukça rahatlatacaktır” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler