Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası Mısır Oruç tutmak, Mısırlı futbolcuları Dünya Kupası'nda etkilemiş! - 2018 Dünya Kupası Haberleri

        28 yıllık hasretine son vererek 2018 Dünya Kupası'na katılan ancak A Grubu'nda puan alamadan son sırada yer alan Mısır'da sular durulmuyor. Çktığı 3 maçtan da puan çıkaramayan Mısır'ın ortaya koyduğu performans birçok futbolsever için hayal kırıklığı yarattı. Arjantinli teknik direktör Hector Cuper, istifa ederken Mısır Futbol Federasyonu Başkanı da açıklamalar yaptı. Mısır Futbol Federasyonu Başkanı Hany Abo Rida, Dünya Kupası'ndan önce oruç tutmanın turnuvadaki oyuncuları etkilediğini söyledi.

        REKLAM

        Konuyla ilgili konuşan Hany Abo Rida, "Bu bizi çok etkiledi, Dünya Kupası'ndan önce onlarla konuştum ama oruçlarını kesmeyi için reddettiler. Uruguay maçından bir gün önce ramazan ayı bitti ancakoruç da onları etkiledi." dedi.

        CUPER AYRILDI, YERİNE ADAY BELLİ OLDU

        Rusya'da yaşanan hayal kırıklığının ardından teknik direktör Hector Cuper ile yollar ayrıldı. Arjantinli teknik adamın yerine arayışların başladığını belirten Abo Rida, ilk adayın Fas'ın başındaki Herve Renard olduğunu söyledi.

        "Fas ile sözleşmeli olduğunu biliyorum, bu yüzden onun hakkında konuşmayacağız." diyen Rida, "Fakat sözleşmesini sonlandırması halinde onunla birlikte Mısır'a liderlik etmek için onunla müzakerelere başlayacağım." ifadelreini kullandı. Fas Milli Takımı, İspanya, Portekiz ve İran'ın yer aldığı B Grubu'nda 1 puan toplayabildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ