Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE'nin Düziçi ilçesinde, tartıştığı eşi Hürü Açık'ı (57) 15 bıçak darbesiyle öldüren Hasan Açık (60), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Önceki gün saat 21.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde Hasan Açık ve eşi Hürü Açık, bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Hasan Açık, mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Kavga seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Hürü Açık'ın öldüğü belirlendi. Polisin ve Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hürü Açık'ın cesedi, Düziçi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        TUTUKLANDI

        Hürü Açık'ın yapılan otopsi sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinden 15 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Alzheimer hastası olan ve psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Hasan Açık ise olayda kullandığı bıçak ile gözaltına alındı.

        Emniyetteki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen Hasan Açık, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Osmaniye T Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler