Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'nin Düziçi çarşı merkezinde çıkan bıçaklı kavgada olayın taraflarından iki kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre olay, Refik Cesur Bulvarı üzerinde bir iş yerinin önünde meydana geldi. İddialara göre, S.O. isimli şahıs, iş yerinin önünde bulunan İ.H. isimli şahıs ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından taraflardan S.O. aldığı bıçak darbesiyle, İ.H. ise metal çubuk darbesiyle yaralandı. Etrafta bulunan vatandaşların müdahalesi ile taraflar ayrıldı.

        S.O. özel bir hastanede tedavi altına alınırken, kavgadan sonra olay yerinden kaçan İ.H.’yı yakalamak için Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı operasyon başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler