Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bankadan emekli maaşını çektikten sonra cebinden bin TL’si çalınan 75 yaşındaki Hasan Arık’ın kaybını Kadirli Gençlik Merkezi çalışanları karşıladı.

        İlçeye bağlı Şehit Halis Şişman Mahallesi'nde yaşayan 75 yaşındaki Hasan Arık, dün çarşı merkezindeki bankaya giderek emekli maaşını çekti. Paranın bir bölümü ile buzdolabı taksidini ödeyen yaşlı adam, daha sonra elektrik faturasını da ödedikten sonra dolmuşla evine geldi. Eve geldiğinde maaşından kalan bin TL’nin cebinde olmadığını fark eden Hasan Arık, durumu eşine anlattı.

        Yaşlı adamın eşi Habibe Arık “Bu parayı alan kişiye sesleniyorum. Bizi aç bıraktın. Allah aşkına paramızı geri getir” demişti.

        Olayı haberlerden öğrenen Kadirli Gençlik Merkezi çalışanları, yaşlı karı kocayı evlerinde ziyaret ederek, Hasan Arık’tan çalınan bin TL tutarındaki parayı yaşlı çifte teslim etti.

        Ziyaretten ve yapılan iyilikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Habibe Arık, “Allah razı olsun. Bizleri sevindirdiler. Çok teşekkür ediyorum” diyerek duygulanıp gözyaşı döktü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler