Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)OSMANİYE'de jandarmanın terör örgütleri PKK/YPG ve DEAŞ´a yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, DEAŞ ve PKK/YPG´ye yönelik yaptığı çalışmada, 6 kişinin Suriye'deki çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduklarını belirledi. Ekipler, düzenlenen operasyonla şüphelileri gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Suriye'de PKK/YPG´nin bomba uzmanı olarak faaliyet gösterdiği belirlenen Suriyeli H.Ş., DEAŞ terör örgütünde silahlı eyleme karıştığı tespit edilen yine aynı ülke vatandaşı A.S. ve E.T., tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Osmaniye / Merkez İbrahim EMÜL

        2021-10-18 16:57:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler