Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa OYUN OYNARKEN VURULDU! Son dakika... Sokakta kavga ettiler! Yağmur vuruldu! - Haberler -

        Adana'da, 5 Ocak günü saat 14.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi´nde insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Mesut D. bisikletiyle arsa meselesi yüzünden husumetli oldukları Eyüp U.´nun otomobilinin dikiz aynasına çarptı.

        ÖNCE BİR KİŞİ BIÇAKLANDI

        DHA'da yer alan habere göre Eyüp U. ile Mesut D. arasında bu nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya Mesut D.'nin akrabası Abdulkadir D. ile Eyüp U.'nun akrabaları Şahin U. (31), Ramazan U. (26), Derviş U. (36) ve Halil U. da (59) dahil oldu. Kavgada Abdulkadir D. kalçasından bıçaklandı, Mesut D. ise başına aldığı sopa darbesiyle yaralandı.

        REKLAM

        OYUN OYNAYAN YAĞMUR SIRTINDAN VURULDU

        Kavga sırasında Ramazan U.'nun ateşlediği tabancadan çıkan mermi, bu sırada sokakta oyun oynayan Yağmur Demir´in sırtına isabet etti. Yağmur´un kanlar içerisinde yığıldığını gören şüpheliler, kaçtı.

        MERMİ SIRTINDAN ÇIKARILAMADI

        İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 3 yaralı, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yağmur Demir götürüldüğü özel hastanedeki ilk müdahalesinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi´ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan küçük Yağmur´un sırtındaki mermi, omuriliğine yakın, riskli olduğu gerekçesiyle çıkarılamadı.

        REKLAM

        ŞÜPHELİLER "PİŞMANIZ" DEDİ

        Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinden kavgaya karışan şüphelilerin kimliğini belirledi.

        Şüpheliler Ramazan U., Derviş U., Halil U. ve Şahin U. evlerine yapılan baskınla gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheliler, ifadelerinde, pişman olduklarını söyledi.

        İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

        Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden, silahı kullanan Ramazan U. ile Derviş U. tutuklandı. Halil U. ile Şahin U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ