Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Ozan Kabak, Bayern Münih ve Milan'ı birbirine düşürdü! - Futbol Haberleri
        1

        Altyapısından yetiştiği Galatasaray'dan geçen sezon devre arasında Stuttgart'a transfer olan ve kulübünün küme düşmesi nedeniyle ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ozan Kabak, dünya devlerini birbirine düşürdü!

        2

        Almanya'dan Kicker, Bayern Münih'in Ozan Kabak'ın transferi için ısrarcı olduğunu duyururken Bild gazetesi de Bavyera devinin Hummels'in yerine Ozan'ı istediğini haberleştirdi.

        3

        Sport1 de Ozan Kabak'ın menajeri Fazıl Özdemir'in geçen günlerde Bayern Münih yetkilileriyle bir araya geldiğini dyurdu. Haberde Özdemir'in, Ozan'ın gelecek sezon Bayern planlamasındaki rolünü öğrendiği belirtildi.

        4

        Sport1, Ozan'ın Bayern'e transfer olması durumunda Niklas Süle ve Lucas Hernandez'in gerisinde mi kalacağı yoksa ilk 11 için mi düşünüldüğünün araştırıldığı belirtildi.

        5

        Sport1 ayrıca Özdemir'in Schalke 04'te sportif direktör olarak göreve başlayacak olan Michael Reschke ile de görüştüğünü duyurdu. Haberde Reschke'nin Ozan'ı, Stuttgart'a transfer eden kişi olduğu kaydedildi.

        6

        İTALYA'DA DA ZİRVE VARDI!

        Bayern Münih ve Schalke 04, Ozan Kabak için görüşmeler yaparken İtalya Serie A devi Milan, Stuttgart’ta forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak transferini bitirmek için son görüşmeleri gerçekleştiriyor.

        7

        Ozan Kabak’ın menajeri Fazıl Özdemir, Milan ile görüşmek için kulüp binasına giderken ünlü İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio görüşmenin fotoğrafını paylaştı.

        8

        Twitter hesabından paylaşım yapan Di Marzio, “Özdemir kardeşler, Milan ile görüşmek için kulüp binasına geldi” ifadelerini kullandı.

        9

        Tuttospor'un haberine göre Milan, Ozan Kabak'ın aklını ilk 11 rolüyle çelmeyi planlıyor! Bayern Münih'te forma şansının düşebileceğini belirten İtalyan idarecilerin, Ozan'a gelecek sezon için büyük bir rol vereceklerini dile getirdikleri belirtildi.

        10

        'YILIN ÇAYLAĞI' SEÇİLMİŞTİ!

        Stuttgart'ta forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) "yılın çaylağı" ödülünün sahibi olmuştu.

        11

        Milli futbolcu Ozan Kabak, oylamada takım arkadaşı Arjantinli Nicolas Gonzalez, Eintracht Frankfurt'tan Fransız Evan Ndicka, Fortuna Düsseldorf'tan Belçikalı Dodi Lukebakio, Hoffenheim'dan İngiliz Reiss Nelson, Borussia Dortmund'dan Faslı Achraf Hakimi ve Nürnberg'den Brezilyalı Matheus Pereira'yı geride bırakmıştı.

        12

        Bundesliga'da 16. sırayı alan ve play-out maçlarında Union Berlin'e elenerek küme düşen Stuttgart'ta ilk sezonunda 15 maça çıkan Ozan, 3 gol attı.

        13

        GALATASARAY'A 450 BİN EURO GELEBİLİR!

        Devre arasında Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan ve küme düşen Alman ekibinden ayrılması gündemdeki Ozan Kabak, sarı-kırmızılılara bir kez daha para kazandırabilir!

        14

        Genç futbolcunun Stuttgart'la yaptığı sözleşmede, kulübün küme düşmesi halinde 15 milyon Euro'ya serbest kalır maddesinin bulunduğu Stuttgart Sportif Direktörü Mislintat tarafından duyurulmuştu.

        15

        Galatasaray altyapısından yetişen Ozan Kabak, Almanya dışına bir transfer yapması durumunda sarı-kırmızılı kulübe bir kez daha para kazandıracak.

        16

        18 yaşında transfer olan Ozan, 12-18 yaşları arasında Galatasaray'da forma giydiği için, sarı-kırmızılılar, genç savunmacının bir başka ülke kulübüne transfer olması durumunda bonservis bedelinin yüzde 3'ünü alacak.

        17

        Yani Ozan'ın 15 milyon Euro'luk serbest kalma bedeliyle transfer olması durumunda, Galatasaray 450 bin Euro gelir daha elde edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ