Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Özge Özpirinçci'nin 'gürültü' isyanı!
        1

        Yaklaşık 8 yıldır aşk yaşadığı ve kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk (38) ile geçen sene eylül ayında evlenen Özge Özpirinçci (35), 1 Aralık'ta da kızı Mercan'ı kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Özpirinçci, sosyal medya hesabından bir rahatsızlığını dile getirdi.

        2

        "MOTORUNUZU BAĞIRTMAYIN!"

        Kızının uykusunun bölünmesinden şikayetçi olan Özge Özpirinçci, Instagram hesabından trafikte yüksek ses çıkaran sürücülere isyan etti.

        Özpirinçci, gönderisinde, "Arabalarınızı, motorlarınızı bağırta bağırta şehrin içinde kullanmayın! Sahil yolunda bir ışıktan bir ışığa arabanızı motorunuzu bağırtmayın! Çocuk uyuyor!" ifadelerini kullandı.

        3

        BEKLENEN FOTOĞRAF

        Ünlü çiftten geçtiğimiz haftalarda beklenen fotoğraf gelmişti. Özpirinçci ve Yamantürk, bebekleriyle birlikte ilk kez aile pozu için objektif karşısına geçmişti. Özge Özpirinçci, meslektaşlarının aksine kızlarının yüzünü henüz göstermeyi tercih etmemişti.

        4

        "BU DUYGU ANLATILAMIYOR, YAŞANIYORMUŞ"

        Daha önce eşi Burak Yamantürk ile Yeniköy'de görüntülenen Özge Özpirinçci'ye kızı Mercan'ı kucağına alına ne hissettiği sorulmuştu. Özpirinçci, "Anlatılabilse keşke bu duygu ama anlatılamıyor, yaşanıyormuş. İsteyen herkese nasip olsun inşallah." demişti.

        5

        "UYKUSUZ GECELERİMİZ VAR"

        Özge Özpirinçci, muhabirlerin, "Uykusuz geceler var mı?" sorusuna ise, "Uykusuz gecelerimiz var tabi, olmaz olur mu? İşin tuzu biberi onlar..." yanıtını vermiş.

        6

        "KİMSEYE BENZEMESİN, KENDİNE HAS OLSUN!"

        Mercan'ın kendisine benzediğini dile getiren ünlü isim, "Bana benziyor ama hiç kimseye benzemesin, kendine has olsun." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "EVLADIMIZIN ALTINI BİLE DEĞİŞTİRDİM"

        Bebeklerinin adını kendisinin koyduğunu ifade eden Burak Yamantürk de, "Aklımızda isimler vardı fakat tam karar vermemiştik. Doğduğu an koydum adını. Mercan'ı ilk kucağıma aldığımda direk Özge dedim. Annesine çok benziyor. Hatta bugün evladımızın altını bile değiştirdim. Özge'ye her anlamda yardımcı olmam gerekiyor. Çok tatlı bir telaş. İyi ki varlar." demişti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ