Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Pablo Daniel Osvaldo'dan Galatasaray itirafı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Kariyerinde Juventus, Roma, Fiorentina, Boca Juniors, Southampton gibi takımlarda oynayan ve 30 yaşında futbolu bırakma kararı alarak müzik kariyerine başlayan, 4 yıl sonra da 34 yaşında ülkesinde futbola dönen Dani Osvaldo, Türkiye'ye transferiyle ilgili dikkat çekici bir söz kullandı. Osvaldo'nun açıklamaları şöyle:

        2

        İtalya Milli Takımı'nda oynarken elemelerde 6-7 gol attım ve Prandelli beni 2014'te Dünya Kupası'na götürmedi. Prandelli... Arkadaşım Prandelli... Umarım karantinayı iyi şekilde atlatır. Gazeteler benim Arjantinli olduğumu yazmaya başlamıştı ve bu yüzden beni almadı. Bana gitmeyeceğimi bile söylemedi, biletlerimi bile almıştım. Çok ağladım, ölmek bile istedim çünkü oraya gitmeyi hak etmiştim.

        3

        En kötüsü de, Dünya Kupası skandalından sonra Prandelli, beni Galatasaray'a transfer etmek istedi. Ona, 'Ayda 50 milyon dolar versen de gelmem' diye cevap verdim.

        4

        İtalya, Dünya Kupası için Brezilya'ya gittiğinde Pirlo kaldıkları otelden bir fotoğraf gönderdi, benim fotoğrafımın olduğu bir bilbord vardı. Ertesi gün yine aynı yerden fotoğraf gönderdi, bu sefer kaldırılmıştı. Teknik direktörümüz, kaldırılmasını istemiş.

        5

        Futbolcu olmasaydım, yazar olmak isterdim. İleride yazmayı da düşünüyorum, kitabımın adı da 'Rock & Gol' olacak. Biyografi yazacağım. Aynı zamanda yemek pişirme dersleri de almayı isterim.

        6

        Futbolu bırakma hikayem... Futbol dünyası artık bana göre değildi. Cristiano Ronaldo eve gidip 150 şınav çekmeyi seviyor, ben ise mangal yapmayı seviyorum.

        7

        "Futbol bana aileme yardım etme ve çok fazla kazanma şansı verdi, artık çalışmama gerek kalmadı. Seyahat etme, farklı yerleri ve farklı insanları tanıma şansı yakaladım. Hayatım değişti ancak özgürlüğüm elimden alındı, özgürlüğümden vazgeçemem. Futbolu hala seviyorum, bunu inkar edemem. "

        8

        "İtalya Milli Takımı'nda kamplarda sigara içerdim, hoca da benden ateş isterdi. Boca Juniors'ta ise teknik direktör sigara içtiğim için şaşırdı ve beni idmandan attı. Sahada ölüyor gibi oluyordum, bana zarar veriyordu."

        9

        "Messi olmak ister miydim? Hayır, onun gibi oynamak isterdim ancak onun bir hayatı yok. Altın bir hapishanede yaşamak gibi resmen. Bir yere gidemiyor, sakince bir şeyler içemiyor. Belki onun umurunda değildir ama ben umursuyorum. O dünyanın en büyük televizyonunu satın alıyordur ancak kullanmak için oturma odasına gidemiyordur. Muhtemelen Ferrari sürüyor ama Barcelona'nın idman sahasına 15 dakika uzakta yaşıyordur."

        10

        "Pochettino beni en iyi anlayan teknik direktördü, özellikle de Espanyol'dayken. Southampton'da aramız o kadar iyi değildi çünkü muhtemelen ben de aynı insan değildim, o da aynı insan değildi."

        11

        "Benim için baba gibiydi ancak en iyi teknik direktör bence Antonio Conte. Her zaman haklı çıkar. Olayları başkalarından önce görüyordu. "

        12

        "Luis Enrique ile aramızda gerginlikler oldu ancak samimi bir insan olduğu için hiç yalan söylemezdi. Guardiola'ya benzerdi, zekiydi, onunla bir maçta 6 gol atabilecekmişsin gibi hissederdin."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ