Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paris Hilton: Çok heyecanlıyım - Magazin haberleri
        1

        2019'dan beri yazar Carter Reum ile aşk yaşayan sosyetenin ünlü ismi Paris Hilton, evlilik planları ve ilişkisi hakkında konuştu.

        2

        "ÇOK HEYECANLIYIM"

        ABD'li gazeteci Mara Schiavocampo'nun podcast programına katılan Hilton, ilişkisi hakkında şunları söyledi:

        Yüzde yüz eminim ki; hayalimdeki adam. Sürekli düğün planları, çocuklarımızın isimleri gibi konular hakkında konuşuyoruz. Hayatımın bundan sonraki adımı için çok heyecanlıyım. Sonunda gerçek bir hayatım varmış gibi hissediyorum.

        3

        "İKİZLERİM OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ"

        Tüp bebek tedavisine başladığını anlatan Paris Hilton, "Bu tedavi sayesinde istersem ikizlerim olmasını da tercih edebiliyorum. Aslında bu konu hakkında pek bilgim yoktu ama Kim Kardashian, ikizlerimin olabileceğini söyledi. Bana bu tavsiyeyi verdiği ve beni doktoruyla tanıştırdığı için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

        4

        "YÜZDE YÜZ DOĞALIM"

        Tamamen doğal olduğunu öne süren ünlü yıldız, "Her zaman aynı görünüyorum çünkü hiçbir şey yaptırmadım. Bu konuda çok gururlu hissediyorum. Yüzde yüz doğalım. Asla botoks, estetik veya dolgu yaptırmadım. Annemin yedi yaşından beri bana verdiği tek tavsiye; güneşten uzak durmak" şeklinde konuştu.

        5

        "BEBEK SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ"

        39 yaşındaki Paris Hilton, biri kız, diğeri erkek ikiz bebek sahibi olmayı planladığını ifade etmişti.

        Yumurtalarını dondurduğunu ve bu sayede istediği gibi çocuk sahibi olabileceğini dile getiren Paris Hilton, konuyla ilgili, "Yumurtalarınızı dondurduğunuz zaman kız, erkek ya da ikiz, istediğiniz gibi bebek sahibi olabilirsiniz" açıklamasını yapmıştı.

        6

        "KARAR VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

        Gelecekteki kızının adını London (Londra) olarak belirlediğini söyleyen ve erkek çocuğu için de isim aradığını ifade eden Hilton, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Şehir ismi istemiyorum ama bilemiyorum. Karar vermek zor. London (Londra) ismi kız için kesin kararım. Erkek ismi için ise karar vermeye çalışıyorum.

        7

        Paris Hilton, geçmişte Edward Furlong, Rick Salomon, Jason Shaw, Rob Mills, Nick Carter, Paris Latsis, Stavros Niarchos gibi isimlerle yaşadığı aşklarla adından söz ettirmişti.

        8

        PARIS HILTON HAKKINDA

        Hilton otellerinin varisi olan Paris, şarkıcılık, oyunculuk ve moda tasarımcılığı yapmaktadır.

        Paris Hilton, Richard Hilton ve Kathy Richards-Hilton'un en büyük kızıdır. Nicholai "Nicky" Hilton adında küçük bir kız kardeşi ve iki küçük erkek kardeşi Barron ve Conrad Hilton vardır.

        9

        Hilton, okul günlerini Connecticut’taki Canterbury School’da, California’daki Sherman Oaks’da Buckley School’da ve en son da amigo olduğu New York’taki Dwight School’da geçirdi.

        17 yaşında okulu bırakan Paris Hilton, üç yıl sonra manken olarak çalışmaya başladı.

        Mankenliğin yanında ek olarak Hilton, filmlerde yardımcı oyunculuk da yaptı.

        10

        Paris Hilton

        11

        Paris Hilton

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ